Penis regulat

Igiena penisului

Igiena intima a penisului intact de James E. Peron, Ed. I n societatile unde circumcizia de rutina penis regulat fost obisnuita pentru mai multi ani, chiar si parintii care penis regulat protejeaza fii de circumcizie s-ar putea sa aiba intrebari referitoare la igiena penisului intact. Oare ar trebui retras preputul pentru curatare corespunzatoare?

Beneficiile utilizării Titan gel

La ce varsta preputul copilului devine retractabil? Lasati preputul in pace; spalati doar ceea ce este extern si vizibil. Niciodata nu retractati cu forta preputul si nu permiteti nimanui sa faca asta.

penis regulat

Asigurati-va ca ingrijitorii fiului vostru inteleg ca preputul nu trebuie retras ori manevrat. Stai totdeauna cu fiul tau in timpul vizitelor medicale. Cand inveti copilul sa se spele lasa-l pe el sa isi retraga preputul daca doreste. Nu il va retrage dincolo de punctul de discomfort. Nu este nevoie ca preputul unui copil sa fie retras regulat pentru curatare pana la sfarsitul pubertatii.

Nu trebuie retras in copilarie. Unii sfatuiesc parintii ca preputul trebuie curatat cu grija pentru a indeparta smegma ce se formeza dedesupt. Smegma este un lubrifiant natural care se formeaza penis regulat preput si gland.

penis regulat

Apare rar in cazul baietilor penis regulat al caror preput nu a fost retras fortat; acesta substanta este rareori produsa in timpul copilariei. In timpul pubertatii, aceste secretii naturale tind sa creasca, actionand ca un lubrifiant natural intre preput si gland cu rol de a proteja si a permite preputului sa gliseze usor peste gland asa cum natura a intentionat la varsta aceasta.

Pana la milocul adolescentei, preputul devine complet retractabil iar igiena o chestiune simpla. Orice acumulare a acestor substante lubrifiante naturale poate fi usor curatata in timpul baii. Dar iritarea sau mancarimile preputului?

Circumcizie

Daca un nou-nascut are iritatii ale preputului aplicati pur si simplu un unguent protectiv cu vitamina E, antibiotic, etc.

Nu incercati sa retrageti preputul. Iritatia va dispare de obicei in cateva zile. Penis regulat unii nou-nascuti se poate intampla sa apara mici "perle" sub preput.

Is My Penis Normal?

Acestea sint celule de piele de pe gland si odata cu separarea graduala a preputului acestea vor fi eliminate treptat. Rareori constituie o problema. Unii baieti s-ar putea plange de iritatie erecție fără descărcare penis regulat ale preputului.

Controverse[ modificare modificare sursă ] Cicumcizia rituală a creat încă din antichitateanimozități, reacții de repulsie și de combatere, de interzicere, in special pe fondul antisemitismului oficial sau ocult - deși numărul absolut al musulmanilor circumciși este covârșitor mai mare penis regulat al evreilor. Prin anul e. În contradicție cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății care recomandă procedura circumciziei doar în țările și regiunile cu epidemii de maladii sexuale precum SIDA [87] există organizații medicale Asociația Medicală Regală Olandeză,Colegiul Australian Regal al Medicilor [88] care nu recomandă circumcizia ca o intervenție de rutină, punând în discuție eticitatea ei. Vezi și articolul dr. Freeman din Jurnalul Britanic de Urologie BJU : Dreptul copilului de a fi circumcis [89] Societatea Pediatrică Canadiană nu consideră nici ea circumcizia a fi o procedură medical necesară.

In mod interesant, acest lucru se intampla de regula cu acei baieti al caror preput a fost retractat regulat timpuriu. Baietii activi jucandu-se afara pot ocazional sa colecteze nisip sau murdarie in deschiderea preputului. Acesta poate ajunge intre preputul interior si gland cauzand iritatii minore.

Dicționar și traduceri

Daca preputul este partial sau total retractabil, usor retrageti preputul si limpeziti zona cu apa penis regulat. Daca preputul nu este retractabil sau devine umflat nu il fortati.

penis regulat

Spalati zona si aplicati un lubrifiant calmant la varf si pe zonele expuse. Amintiti-va sa reasezati preputul in pozitia lui normala de "odihna. Acest lucru poate conduce la sangerare si durere considerabila, deschizand calea unei potentiale infectii si iritatiilor.

Căutați ajutor? Adresați-vă unui profesionist în domeniul sănătății.

Daca acest lucru se face regulat, se formeaza un tesut cicatrizat in jurul deschizaturii preputului sau intre preput si gland. James E. Care of the intact penis. Midwifery Today November ; Issue File revised 22 April ; translated September 14, Translated by T.

Informațiiimportante