Nunta dolofana. Nunta - Vision Photography by Geo Dolofan

nunta dolofana

Data publicarii: nunta dolofana augustAi ajutat vreodată la furatul pantofilor mirelui la o nuntă hindusă? Oricât de ciudat ar suna pentru noi, pentru alte comunități este perfect normal. Desigur, toate au propriile convingeri cu privire la ceea ce este norocos sau la ceeea ce poartă ghinion.

Și căsătoria fiind o instituție atât de importantă, nunta dolofana oameni se duc până în pânzele albe când vine vorba de obiceiuri ciudate. Aici sunt 15 dintre cele mai ciudate tradiții de căsătorie din întreaga lume: Banging în noaptea nunții în Franța Nu e genul de experiență pe care-o aștepți în prima noapte a nunțîi tale.

Anime dolofan

Familia și prietenii se adună în fața casei celor proaspăt nunta dolofana și încep să lovească cu oale și tigăi. Mai este ceva în plus? Cuplul trebuie să le servească băuturi și gustări. Această veche tradiție franceză este cunoscută sub numele de Charivari.

Vision Photography By Geo Dolofan

Fermele de grăsime din Mauritania. Cu cât mai gras, cu atât mai bine În Mauritania, miresele au de lucru pentru a fi mai dolofane.

nunta dolofana magnetoterapie și erecție

Da, se crede că este un talisman norocos în nunta dolofana lor. Ele merg la fermele de grăsime nunta dolofana a câștiga în greutate, chiar dacă asta le poate cauza probleme de sănătate. Mirele este bătut cu pește mort în Coreea Unii sud-coreeni cred că, în scopul de a pregăti mirele pentru noaptea nunții, picioarele sale trebuie să fie bătute cu pește mort și bastoane de bambus. Pentru ce anume îl pregătesc, nu se știe.

Eu nu am de gând să-l apostrofez pe premierul Chicu pentru actul imoral pe care l-a comis, scuipându-i pe toți cetățenii pe care-i guvernează. Știți de ce?

Ritualul de înnegrire din Scoția Mireasa e prea frumoasă? Ei bine, hai s-o facem urâtă! Această tradiție implică de fapt familia și prietenii care fac duș cuplului cu tot felul de lucruri dezgustătoare și apoi leagă mireasa de un copac. Acest lucru se face pentru ca mireasa și mirele nunta dolofana poate dovedi că sunt pregățiți pentru orice în viață.

Practicarea plânsului cu o lună înainte de nuntă  — China Cu o lună înainte de nuntă, miresele trebuie să plângă în fiecare zi timp de o oră. Alte rude de sex feminin se alătura, de asemenea. Pentru poporul Tujia din China, plânsul înseamnă primirea unei căsătorii sau a unui eveniment bun.

  1. Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?
  2. Geo Dolofan (vision), fotograf de nuntă în Pitești, România
  3. Впрочем, он и не собирался проверять это в действительности.
  4. Rece fără erecție
  5. Возможно, ее мотивы были не столь эгоистичны, и в их основе лежало скорее материнское, чем любовное чувство.
  6. Formatia Floris si Geta Dolofan-Nunta Rehoma-Banat live.
  7. Ты что, и в самом деле приехал на .
  8. Penis cu rozetă

Uciderea unui pui pentru a stabili o dată de nuntă în China și în Mongolia Interioară Tribul Daur este cunoscut pentru tradițiile sale. Pentru a se căsători, cuplul trebuie să țînă un cuțit împreună, să ucidă o puicuță vie și apoi să-i inspecteze ficatul.

În cazul nunta dolofana care ficatul este bun, ei pot stabili o dată pentru nuntă lor.

nunta dolofana penis moale la actul sexual

Altfel nunta dolofana trebuie să continuie până când găsesc un ficat bun. Sechestrati timp de 3 zile în Borneo Mireasa și mirele comunitățîi Tidong din Borneo sunt închisi într-o casă sau într-o cameră în care nu li se permite să aibă o groapă de gunoi sau un loc pentru necesități timp de 3 zile și 3 nopți.

Imaginează-ți agonia și ușurarea.

nunta dolofana cele mai bune poziții cu erecții slabe

Dinte de balenă în Fiji Această tradiție neobișnuită este urmată atunci când un bărbat cere mâna unei fete. El trebuie să-i ofere tatălui fetei un dinte de balenă.

15 tradiții ciudate de nuntă

Dacă nu găsește un dinte de balenă în piață? Chiar se duce s-o vâneze?

nunta dolofana erecția penisului și ejaculare

Minim doi copii necesari în Sudan Există anumite triburi în Sudanul de Sud care cred că o căsătorie poate prospera numai în cazul în care mireasa poate dă naștere la doi copii.

Dacă ea nu reușește să facă acest lucru, mirele poate divorța de ea. Mucoasa tradiției Maasai Tatăl practic o scuipă pe fiica lui pentru noroc înainte de a pleca de acasă cu mirele ei.

Nunta ca la romani ... la nimeni (1) -- Faze Tari

Petrecerea suedeză de sărutat În timpul unei ceremonii de nuntă, în cazul în care un mire părăsește camera, toți bărbații se ridică pentru a săruta mireasa. Dacă o mireasă se scuză la baie, atunci toate femeile săruta mirele. Acest lucru înseamnă că miresei nu îi va fi foame alături de el.

SELECȚIA Editorilor // 2020

Formarea unui covor uman în Insulele Marquesas din Polinezia Franceză După ce se face nunta, rudele se întind pe pământ cu fața în jos și cuplul merge pe ele că și cum ar fi un covor făcut din oameni. Spartul farfuriilor în Germania. Oaspeții aduc porțelanuri pentru tinerii căsătoriți și apoi le sparg. Mama care vă însoțește în luna de miere în Africa.

Bine, asta e foarte ciudat.

nunta dolofana citramonă și erecție

Informațiiimportante