Decora penisurile

decora penisurile

Sambata, 05 Octombrieora Un lant de restaurante chinezesti le propune clientilor sa le serveasca partile intime ale anumitor animale cum ar fi calul, magarul sau capra.

decora penisurile penisul nu crește ajutor

Cu acest tip de meniu inedit, restaurantul se adreseaza credintei populatiei asiatice ca partile intime ale animalelor au virtuti afrodiziatice. In plus, "sunt bune pentru sanatate", afirma Xiao Shan, bucatarul-sef care le preparat intr-un restaurant din Beijing, potrivit MSN Specialitatea bucatarului este tocanita de falus, propusa decora penisurile un pret de de dolari.

Este o tocana pe baza de penis decora penisurile testicule de magar, capra, caine, taur si cerb, o adevarata experienta culinara.

decora penisurile cum să mărești gimnastica de erecție

Organele taiate frumos sunt aranjate pe un pat de salata verde si puse intr-un vas din sticla. Cine nu e convins de bunatatea lor, poate degusta si parti de berbec, iac, sarpe, foca.

decora penisurile erecție slabă cum să se îmbunătățească

Barbatul care mananca penisuri si testicule de animale devine mai puternic si isi imbunatateste performantele sexulale", sustine Li Yanhi, patronul lantului de restaurante Decora penisurile.

Se estimeaza ca felurile inedite de mancare vor fi foarte cautate de catre oameni de afaceri si oficiali.

decora penisurile din care penisul poate crește încet

Informațiiimportante